Sunday, August 09, 2015

27/7/15 - Primer dia d'escalada. ROADSIDE

Després de dormir 13 hores llargues, sense ressenyes ni permís d'escalada (aquí cal tenir-ne per escalar a qualsevol dels diferents sectors) decidim tornar a pujar a The Pass, on ahir vam veure un bon grapat de cotxes aparcats... Segur que hi ha sectors de bloc a propet!



Un cop allí, envoltats de roques taronges per tot arreu, veiem un noi moreno amb uniforme que sembla el dels permisos. Li preguntem i ens acompanya al càmping de baix, Kliphuis, a treure'ns-el. Ens costa 35eur els dos una setmana. Escalem!

La guia no l'hem trobat enlloc, doncs l'únic "bar" proper (Hen House) on la tenen just tanquen els dilluns. I com que la rebuda que ens han fet els propietaris de DepakHuis ha estat 0, no hem pogut preguntar res a ningú sobre sectors i aproximacions...



Tornant al The Pass preguntem a una parella que acaba d'arribar. I resulta que ens respon la Melissa Le Neve, escaladora de qui hem penjat el vídeo fa un parell d'entrades i que ens ha inspirat amb les imatges impressionants del seu viatge del 2012. Potser algú l'ha posat aquí per donar el punt dolç a la nostra arribada?? Sigui com sigui, comfirmem que estem a la meca del bloc estival, doncs, com anirem veient, els lolos del búlder mundial han decidit passar el seu estiu 2015 a Rocklands (més endavant veiem a les xarxes socials que s'està grabant un vídeo amb els millors escaladors de bloc del panorama actual).





La parella ens indica que els seguim, que ells van a poc a poc. I que podríem anar al sector Roadside. Carreguem motxilles i ja no els veiem més :) ... Deuen anar a un secretivo... Jejjejejejjeje


Després de 40' de caminada bocabadats per l'entorn arribem a Roadside. Escalfem en un bloc molt evident que després no sabem trobar ressenyat. Molt bo! Canto a tope per estrenar-nos amb els primers sisens desplomats del viatge!

Georgina fent un 6A a flaix a Roadside. Bona estrena!
 





Deprés ens movem i l'Aleix fa un bloc de campus anomenat Dynomight 6B+. Just davant de la Pendragon, un conegut 8A. Allí també hi fa OS Zone Principale 6C i la Georgina la versió directa que surt 6A.

El 8a Pendragon










Acabem el dia trobant una altra fiera del bloc, Nina Williams (USA), que fa una demostració de saber fer encadenant Nutsa 8A (?) amb extrema facilitat.

L'Aleix prova Out of Balance 7B amb el grup d'americans que van amb la Nina. Massa aviat per aquest nivell encara...












No comments: