Sunday, August 09, 2015

26/7/15 - Per fi, ROCKLANDS!

Després de moltes hores de vol arribem a Cape Town via Doha. Rebem el crashpad sense cap entrebanc amb la resta de maletes... Canvi de divises, recollir el cotxe llogat, i cap al nord, direcció Clanwilliam, població més propera al pas Pakhuis on es troba la zona d'escalada que visitarem, Rocklands.




Triguem unes 3 horetes de cotxe que costen de passar degut a la son i al ritme lent del nostre Polo 1.2 (?)... Quan arribem a DepakHuis, tot i arribar a l'hora prevista, no ens rep ningú. Un full amb el nostre nom ens indica on hem d'anar i ens comunica que el bungalow on estarem avui està ocupat i haurem d'estar una nit al del costat... Vaja!


Arribem al "bungalow", que resulta ser un zulo molt vell amb acabats dels anys '60 tirant curt. Tot molt brut i poc acollidor. Després del llarg viatge esperàvem el confort d'un lloc que ens haurà d'allltjor els 10 propers dies... Però la realitat és una altra, bruta, freda i desangelada...



Per sort fa bon temps i l'entorn és màgic, oferint-nos unes llums ja en la primera posta de sol del tot úniques. Ara sí que estem on fa temps hem somiat: Rocklands!

No comments: