Sunday, August 09, 2015

28/7/15 - Welcome to paradise. FIELDS OF JOY

Tornem a necessitar 12 hores de son per estar apunt. Al zulo hi fa molt de fred. Fora uns 6 graus, dins uns 12! Comfort baix... Malgrat el fred, la incomoditat dels rústics llits de fusta anys '60 i la rusticitat general resistim!



Després d'esmorzar anem cap a Hen House, la casa de tè propera al càmping DePakhuis on estem (de fet, nosaltres estem als zulos a 2km del càmping). La noia que ho porta és un amor, molt simpàtica! Ens ven la guia i ens serveix un cafè que ens prenem al solet de la terrasseta.


Hen House

Mirant la guia i els blocs que l'Aleix volia provar en aquest viatge decidim anar directes a Fields of Joy. Allà hi ha, entre d'altres, "Maniac" 7B, un problema de roms que té molt bona pinta!


Provant Maniac 7B


Pugem enmig d'un paisatge marcià entre roques i arbusts fins a un plató elevat de roca i florit de blocs arreu. Estem a Fields of Joy! Nom molt ben trobat, doncs després d'avui ja podrem comfirmar que l'escalada a Rocklands és brutal i de molta qualitat. Ens enamora aquest sector!






L'Aleix, com un nen petit i guia en mà visita bloc rere bloc recordant alguns dels que tenia apuntats amb captura de pantalla a l'Ipad del vídeo Vivid Landscapes. També troba "Maniac", però com que està al sol ja la provarem a la tarda.

Comencem a escalfar amb uns sisens que fan les delícies de la Georgina. Ambdós fem "Uneven pull-up" 6A OS i flash per l'Aleix i Georgina respectivament. Després l'Aleix fa OS "Sale in execution" 6C, bloc amb el qual també es provarà la Georgina per acabar el dia. Ella fa "Looking for freedom" 6A+, un bloc dur de pelar que també s'emporta l'Aleix. Molt bona Georgina! 


Georgina encadenant Uneven pull-up 6A+


Un bloc dur de pelar!




L'Aleix buscant blocs i sense pad troba un parell de problemes tan bons que no pot no provar. Així fa "Scorpions and Mushrooms" 6B+ al 2dgo i "Wishing well" 6B+ OS, ambdós amb bambes. Blocs amb bona presa i molt físics (sobretot Scorpions...).

Buscant buscant troba una joia!! Es tracta de "Panic Room", un bloc de 7A+ amb possible sortida directa de mantel que el puja a 7B. Mantel a més de 2m de terra, cosa que el fa un punt psico. El prova, versió 7B, amb molt bones sensacions! Al tercer intent ja cau a la sortida de mantel, lluitant però sense saber sortir; caiguda un pèl descontrolada i castanyot per la porter, la Georgina...

Finalment toca anar a Maniac... S'hi posa amb moltes ganes i va solucionant els passos, però costa molt encadenar totes les seqüències... Cal molt bon tacte i envergadura per resoldre aquest dur 7B de Rocklands! El deixa. Si una cosa tenia clar era que aquest viatge havia de ser per escalar molt i no per tancar-se a uns pocs projectes. Escala un 6C del costat també dur del Klem Loskot "Sneak" al 3r intent.


Maniac 7B. Projecte dur dur

Encara encès de fanatisme l'Aleix demana de provar un darrer bloc. Malgrat li toca el sol vol provar "Kiesl" 7A. Un bloc just a l'entrada del sector molt marcat per una placa de roms brutal!! L'encadena al 4t intent contentíssim d'haver escalar el seu primer setè a Àfrica.


Fins i tot els cinquens desplomen


KIESL 7A, un dels millors blocs de Rocklands!








Primer 7A del viatge. Boníssima obra mestra de Klem Loskot



Tornem a casa rebentats a tope però molt fanàtics i motivats :-)

No comments: