Sunday, August 10, 2014

Últim dia d'escalar a Franken aprofitat fins al final!

5 d’agost:

El dia comença ennuvolat i emboirat. Decidim anar a fer la compra abans d’anar a escalar. Anem directes a Hüttenbach, a buscar els 15 bratswurgs per fer la barbacoa de benvinguda amb els papis (arriben demà). A la tarda el temps millora força i decidim anar a fer l’últim dia d’escalada a un sector ja visitat anteriorment: Z-Bau.


Hem dinat i arribem al sector encara amb la digestió per fer. L’Aleix munta a vista Bohrhakenflanke (6b+), que amb la panxa plena i sense conèixer la via li sembla 7a. Després li faig un intent, però si a ell li sembla 7a, a mi també! Arribo a la segona xapa i avall! Ja hem escalfat!
Després, l’Aleix prova Commander Tom (8a+), però el descarta per alguns passos massa a bloc. Tot seguit, l’Aleix prova un 7c molt curt que no acaba d’entendre. Avui és el dia de la segona xapa... seguim descartant!

Finalment trobem cadascú la seva via: Jo faig al second go Fishergold (6a+), una via d’uns 10 metres amb un parell de passos per alemanys molt alts i llargs! L’Aleix encadena Kraft der Sonne (7a+), una via molt curta, intensa i bloquera. Bon final escaladorístic a les 9 del vespre!





No comments: