Sunday, August 10, 2014

Que arriben els papis!!

6 d’agost:

Ens llevem cap a les 8, i el dia està lleig i emboirat. Fatal per posar la rentadora que avui ja sí que és obligatòria. No hi ha opció, així que abans d’esmorzar per no quedar-me sense, vaig al quartet de les rentadores. La poso i cap a esmorzar. A mesura que passen les hores sembla que aclareix. Quan acaba la rentadora ja ha sortit el sol i fem l’escampall al voltant de la caravana.

A les 10 sortim direcció Memmingen. Els papis arriben a les 13:30 a l’aeroport i els hem d’anar a buscar. Són tres hores llargues de viatge entre pipis, benzines i carretera. Arribem a l’aeroport en miniatura, en comparació, Reus és molt gran. Aparquem a la porta i entrem. A l’esquerra embarquen, al mig el bar i a la dreta les portes d’embarcar i els lavabos. Mirem cartells i veiem que ja han aterrat. Oita! Si és aquest avió que tenim a 50m! Els veiem baixar de l’avió i a esperar que surtin. Molt puntuals a les 13:30 ja ens trobem!


Fem una cerveseta al biergarten del mateix aeroport tot menjant l’entrepà que hem fet al matí. Així ja hem dinat!

Tornem cap al càmping, descarreguem maletes, ens canviem, recollim la roba estesa i anem cap a Pottenstein caminant. Fem una rutilla de 2 horetes per guanyar-nos la barbacoa i tornem.




La barbacoa està impressionant, com sempre! Però la companyia no té preu! Acabem el dia dins la caravana fent un te i jugant al dòmino. 


No comments: