Sunday, August 10, 2014

Descobrint sectors

4 d’agost:

Torna a fer solet, la temperatura és agradable però nosaltres estem més aviat cansats. Deixem passar el matí intentant posar una rentadora que acabem no posant després que se’ns colin i finalment deixi de fer sol. Acabem decidint anar a comprar al LIDL i al Getrankemarket (cerveses) i acabar de fer el matí connectant-nos al wifi tot fent un cafetó.

Tornem cap a la caravana i gairebé són les dues. Hora de dinar! Mengem alguna cosa, uns candy’s per fer la digestió i anem a descobrir un sector que fa dies que veiem camí a Pottenstein. No en tenim ressenyes al llibre, així que les hem tret d’internet (www.frankenjura.com). Són vies molt noves i majoritàriament estan brutes i poc marcades (perquè es mullen). El sector es diu Schwarzes Riff, és una paret força vertical i discontínua de color negre que queda prop de Pottenstein, al Frankenweg.

Començo provant a vista Agilator (6b), i després de lluitar el pas de bloc (una mica estrany) arribo a la reunió encadenant el que ha sigut el meu màxim grau a vista del viatge. L’Aleix l’encadena després de mi, amb les preses ja marcades i amb un bon flash! :D Després, em fa gràcia provar sort a Knallertkörsel forbudt (6c+), però la descarto a la segona xapa veient que l’entrada és un pas per alemanys llargs.

provant el pas llarguíssim de Knallertkörsel forbudt (6c+) 

L’Aleix intenta a vista Hitzewallungen (7a), però no veu com sortir del sostre i cau. Al segon intent, resignat per no haver vist el pas quan anava a vista, l’encadena sense gaires problemes. Tenim clar que aquest, ha sigut el Franken del second go!

 
Aleix encadenant Hitzewallungen (7a)

Hem començat a escalar tardet, però amb dues hores ja ho tenim fet. Són les 6 i tornem cap al càmping. No ens volem tancar a la caravana perquè, tot i que ha fet un intent de pluja, fa sol i dins fa calor. Anem a buscar els col·legues catalans que sabem que estan a un sector molt proper al càmping, hi anem caminant. Ens estem amb ells una bona estona, però ha canviat la temperatura i cap a les 7 li dic a l’Aleix que vaig tirant. Ell també ve, però a buscar els gats per fer un pegue més amb ells. Jo em dutxo i preparo el sopar, mentrestant, ell es queda amb ells que li canten un bon flash a Villa Concordia (6c+), del sector Erinnerungeswand.


Avui hem fet salat! Quan l’Aleix torna, es dutxa, i mentre sopa ens cau una bona pedregada (com pèsols). El temps ha canviat de cop i refresca la temperatura. Sort que ja estem a cobert!



No comments: