Monday, August 04, 2014

Retorn a Weissenstein

3 d’agost:

La previsió d’avui és de pluja tot el dia, però de moment sembla que el cel s’aguanta, així doncs decidim anar a escalar d’horeta per no mullar-nos. Provem anar al costat del càmping, un sector que ahir vam veure gent escalant i les vies semblaven xules. L’Aleix prova un 7c+ del qual desconeixem el nom. Està tot molt moll i la via no és excessivament atractiva, ho deixem estar i canviem de sector. Anem a Weissenstein, un sector que ja coneixíem d’altres anys sota el nom de bolet.

Jo he fet Trepperl (6a+) a vista per escalfar i després he provat Seven Up (6b). La via ja l’havia provat fa un parell d’anys, i no havia sortit. Avui l’he fet al segon intent. L’Aleix torn a provar Damfhammer (7a) després de 2 anys i l’encadena al segon intent. És un 7a de bandera, un clàssic que tothom prova i que qualsevol local ha fet. No podia ser menys! L’Aleix acaba el dia encadenant Trepperl (6a+) i Seven Up (6b) amb facilitat.

Com que hem començat el dia d’hora, l’acabem d’hora. A les 4, i després de fer la xerrada amb uns escaladors catalans (ja coneguts) que han vingut al càmping, seiem per dinar-sopar i acabem de passar la tarda llegint, mirant Ice age 3 i poc més.



Acaba el dia, anem a dormir, i no ha caigut ni una gota! Quina previsió més encertada!

No comments: