Monday, August 04, 2014

Compra ben guanyada!

2 d’agost:

Avui descansem, però com que som culs inquiets ens plantegem una rutilla circular molt xula: volem anar a Gosswenstein. La caminada són uns 11km amb 400m D+ i ens suposa unes dues hores de paisatges i camins genials. Una bona manera de passar el matí sense morir de calor al càmping.

Quan arribem a la caravana amb la intenció de dutxar-nos i anar a comprar, ens adonem que ens han muntat un xiringuito amb carpa i cadires just per on hem de treure el cotxe. Ens hem quedat tancats al càmping. Ens plantegem la possibilitat de no anar a comprar, però resulta que demà és diumenge i no tenim suficient menjar fins dilluns. No tenim gaires opcions.

El súper més proper és el del càmping, si trobéssim un enciam podríem fer-nos una amanida de pasta i apanyar-nos amb el que tenim. Però el súper del càmping no tenen res més enllà d’arròs, pasta, sopa i tomàquet fregit. No ens soluciona res de res. Vist el que hi ha, no ens queda altra: agafem motxilles i cap a Pottenstein (3km d’anar i 3 més de tornar).

Tal qual comprem el sopar d’avui i de demà, tornem cap al càmping amb el handicap que “se atormenta una vecina”. La gràcia del dia d’avui, a part d’haver d’anar a comprar caminant al poble del costat com ho feien els nostres avantpassats, és que hem d’acabar els darrers 2 quilòmetres (havent-ne fet 15 abans) del dia corrent a l’sprint sense saber si arribarem a temps sense mullar-nos. Finalment arribem amb els aires de tempesta a la caravana, i ens dóna el temps just d’omplir aigües i començar a caure.


Els del càmping fan la festa igual sota la pluja. Nosaltres tranquils, cansats i secs, a la caravana!

No comments: