Saturday, July 19, 2014

Z-Bau, segon intent i aconseguit!

15 de juliol:

Després de gairebé 12 hores de son, estem prou recuperats. Dins la caravana fa bona temperatura, però quan sortim a l’avancé ens adonem que cau un sol de justícia i ha fet efecte hivernacle: l’avancé és una sauna!

Avui tornem a intentar d’anar al sector d’Affalterthal: Z-Bau. Després d’uns 30 minuts perduts entre camps de cireres i de blat, tornem al cotxe i agafem el camí correcte. Aquí el tenim! Són tres bombos de toca una mica separats entre ells on hi ha força vies de 6b+ i 6c, un parell de 7a/+, un 7c, un 8a i un 8a+. Ens hi casem i comencem a escalar!

Vistes del cotxe entre camps de cirerers uns metres enllà del sector

L’Aleix escalfa amb Rechts vor links (6c), via que aconsegueixo fer al 2nd go. Després intenta a vista Waschlabbn (7a), via que aconsegueix fer al segon intent just baixant de molts intents al bloc d’entrada de la Quadratur des Kreises (8a). Per fer alguna cosa més faig un bon intent a vista a Obi spezial (6b+) però caic sortint cap a la reunió agafant el fang en comptes dels calvos bons. Finalment surt al segon intent. Un gran dia d’escalada: 6c i 6b+ al segond go!

Foto 1: Georgina a peu de sector; Foto 2: Aleix provant el 8a

Se’ns fa tard, i cap allà les 18:30 anem cap al bar del wifi a actualitzar el blog i connectar-nos a internet durant unes dues hores. Estil català: ens partim una cervesa (de 2,90euros) i fotem gasto a internet!

Avui és tard. Tornem cap al càmping, dutxa, sopar, pel·li i a dormir!

No comments: