Tuesday, July 15, 2014

Terrarium, el petit Andeltodrom

14 de juliol:

Fa sol. Però serà només per unes hores. Avui caravanegem més ràpid de l’habitual i sortim amb la intenció d’escalar més d’hora que els altres dies. Volem estrenar sector i ens dirigim cap a Z-bau, però la pluja ens ha tirat endarrere i hem tornat cap a Gosswentein, on hem fet la ruta al LIDL.

Finalment, i sense parar de ploure, ens hem decidit anar a un altre nou sector: Terrarium. Hem seguit el mapa, però el camí que ens havia de dur cap al sector no estava on deia el dibuix de la guia. L’Aleix ha preferit quedar-se al cotxe mentre jo he anat a investigar muntanya a través, mullant-me els peus perquè les herbes eren xopes. De casualitat he acabat trobant el camí, l’he seguit i vualà! Allà el teníem! Una planxa, molt desplomada, curta i seca, genial! He anat a buscar a l’Aleix, i hem tornat a pujar junts.

La pluja ens ha respectat tant la pujada com la baixada, però mentre hem estat a la cova anava caient, ara més fort, ara més suau, però constant.


L’Aleix ha provat Wirbelsäule (6c+) per escalfar, via que ens ha tirat als dos endarrere pel bloc de l’arribada a la reunió. Després ha fet a vista O. W. Bald Kai, Paulchen mehr? (7a), una via curta, bloquera i de passos explosius. No en tenia prou i ha muntat Wishing on a Star (7b+), via que ha encadenat al second go amb força facilitat. Bon encadene! Ara ja sí, s’ha obert la veda!

Georgina a Wirbelsäule (6c+)

Jo m’he barallat amb el bloc d’entrada de la Kantenhangel (6c/+), però he abandonat perquè la pluja ha acabat mullant la part de dalt.

M’havia quedat amb ganes de més, però plovia i no teníem gaires opcions. Hem valorat Andeltodrom (camí moll i via massa difícil), Weissenstein (massa lluny), Schlossbergwand (mullat). Galawand semblava una bona opció, així que hem anat fins a peu de sector i al veure que estava xop hem decidit anar cap al cotxe a menjar alguna cosa i tornar cap al càmping.

De camí cap a Pottenstein, he vist un sector al costat de la carretera que semblava sec. Hem anat a investigar, i finalment he provat Kaltetherapie (6c), una via d’uns 20 metres de placa amb un parell de bombos. He llegit bé la meitat de la via, però un dels xapatges m’ha fos la pila i he fet un bon saque. He arribat a la penúltima xapa i d’allà m’he baixat havent deixat les forces a la paret.

Georgina a Kaltetherapie (6c)

Tarda de relax al càmping, ara ja sense pluja, però amb una mica més de calor. Sembla que arriba l’estiu.

No comments: