Saturday, July 19, 2014

Dos dies més de calor...

16 de juliol:
Avui toca descans. Fa solet i calor però no és excessiu. Ens passem el matí per la caravana, llegint i deixant fer la digestió de l’esmorzar. Capa les 12 anem a fer l’activitat del dia: una mini ruta fins a Pottenstein i ens arribem fins la Osso (un 8a que vol provar l’Aleix). Entre perdre’ns per trobar la via i tot, estem gairebé dues hores caminant (uns 8 o 9km), corrent i grimpant pels voltants del càmping.
Després de l’activitat aeròbica, fem la nostra més repetida activitat des que estem a Franken: anar al LIDL! Havent comprat el dinar i alguna cosa més tornem cap a la caravana on acabarem de passar la tarda anant a veure els sectors del costat càmping, jugant a petanca, candy, escacs, ... i deixant caure la tarda.
Coses curioses que trobem a peu de paret prop del càmping

17 de juliol:
Segueix fent sol, tres dies seguits! Brutal!
Avui l’Aleix vol provar un 7b+ del costat del càmping, així que abans que li entri la calorada hi anem. Sector Ringlerwand, paret Rechte Wand, via Gitanes (7b+): li fa un primer intent a vista, però es pilla molt ràpid. La paret està bruta i és estranya de llegir. La munta fins la darrera xapa, l’arribada a la reunió és una catifa de molsa, amb la qual cosa queda la via retallada. Li fa un segon intent, però cau. La via surt per insistència i tossuderia al tercer pegue. Horrible!
Fem un canvi de sector i com estava previst anem a Schlosszwergwand i Schlosserei. L’Aleix em munta I hired a contract diller (7a), via que vaig encadenar fa dos anys en top rope i que per tant he de fer amb la corda per baix. Li faig un parell de pegues, però avui no és un bon dia, em noto constipada i no tinc les forces al seu lloc. És un bon entrenament pel proper dia, ara ja recordo els passos.

Georgina a I hired a contract diller (7a)

L’Aleix es decanta per un altre 7b+ del mateix sector: Shin Kicker. L’encadena al segon intent sense gaires problemes. Ara ja toca posar-se en vies per nens grans! :D
Aleix a Shin Kicker (7b+)


Sembla molt tard però no ho és, simplement és que portem moltes hores escalant. Tornem cap a la caravana i a les 18.00 ja sopem (horari Franken). Acabem de deixar caure el vespre veient un reportatge a la TV alemanya de Barcelona i amb totes les finestres amunt: fa molta calor!

Aprofitant el temps a peu de paret!

No comments: