Tuesday, July 29, 2014

Soranger i més melmelada!

27 de juliol:

Després d’onze hores de dormir, a les 8:30 ens posem en marxa. El temps sembla que vol canviar, avui està núvol i la temperatura no és tan alta (hi ha 22 graus). Esmorzem i marxem, avui no tenim ganes de fer les feines de la caravana, ja les farem més tard!

El sector d’avui és Soranger, és el primer dia que repetim sector en busca d’encadenar projectes en stand by. Fa 7 dies vaig provar Second Chance (6c+) en aquest sector, i avui, al segon intent del dia, després d’haver escalfat, no se m’ha resistit! L’Aleix també ha encadenat Vanceman (7a+) al segon intent i mig, ja que el segon intent no ha encertat massa els passos de l’entrada. Ha baixat i ha encadenat no donant-ho tot, però sí patint una mica... la via és més dura del que diu el grau.

De tornada al cotxe hem parat a buscar gerds, però sembla que acaba la temporada de gerds i comença la de mores. Així doncs, hem acabat de collir els gerds que quedaven i hem començat amb les mores. Hem tornat cap al càmping, i cap a l’olla!





Després de fer la melmelada, dinem, i tarda de gossos. Finalment ha canviat el temps i es posa llampegar i tronar durant ben bé una hora. La temperatura baixa deu graus de cop i a partir de les 5 comença a ploure. Anem a dormir després de fer una bona timba de tots els jocs possibles indoor (parxís, escacs, oca i dòmino). Quan ens posem al llit ja no plou.

No comments: