Tuesday, July 29, 2014

Descobrint Zamonien - Fuchsbau: nous projectes

26 de juliol:

Després de dos (l’Aleix) i tres (jo) dies de descans avui tornem a escalar!

Abans, però, quan em llevo, faig una posada en marxa diferent: vaig a córrer 45’ pels voltants del càmping. Quan torno, l’Aleix ja ho té tot preparat, només em cal esmorzar i marxar! Avui anem a Zamonien, un sector del qual ens n’havien parlat molt bé.

Agafem el cotxe, guia en mà i busquem el pàrquing. Està molt a prop del pàrquing de la Wichcraft (un 8a+ famoset), i a l’Aleix li fa gràcia anar-la a veure. De moment caminem fins la Corona (via que havia sigut una de les més dures de Franken), i després tornem a buscar la Wichcraft. Ens costa relativament poc trobar-nos el sector als morros. Un cop fet el turisme de vies anem cap a Zamonien, el sector al qual hem vingut a escalar.

L’Aleix escalfa amb Krummes Ding (6b+), i prova Freche Füchse (7b+). El seu projecte té un pas molt bloquero a l’entrada i després es deixa fer. Al primer intent li surt el bloc però no veu clar com sortir cap a la placa, s’ho mira bé i al segon intent no perdona! Havent encadenat el 7b+, prova la via del costat (a la guia surt com a “project”), que de moment no sabem què és: només en tenim la referència d’un txec que ens ha dit que deu ser almenys 9+ (7c+/8a). Després, des de la zona wifi, mirem les ressenyes i veiem que és un 8a, el nou projecte de l’Aleix.



Aleix al pas d'entrada de Freche Füchse (7b+)

Avui és el meu dia d’activació, així que de moment provo la via d’escalfament de l’Aleix: Krummes Ding (6b+). Al primer intent arribo fins la última xapa, però el pas més complicat és el d’arribar a la reunió, així que m’ho miro bé, i al segon intent, tot i no anar massa clavada amb els passos, encadeno la via.

Georgina encadenant Krummes Ding (6b+)



Avui deixem caure la tarda al bar tot prenent una cervesa i connectant-nos via wifi amb la família. Avui és una nit important: esperem que la NIT DELS ANYS vagi genial!

No comments: