Tuesday, July 29, 2014

Deixar-la caure!

28 de juliol:

De 8.30 (hora de llevar-se) a 10, fa núvol. Fins les 4 (hora de dinar) un sol tímid però acompanyat d’alta temperatura. I a partir de les 4 canvi de temps que desencadena una bona tempesta de llamps, trons i aigua, molta aigua.

El matí l’hem passat tranquil al càmping, llegint i descansant, que per això avui és dia de DESCANS! Finalment, i després d’exactament 10 dies, tant l’Aleix com jo hem acabat el llibre que llegíem, així doncs fem intercanvi de lectura! Cap a les 12, sense ganes d’anar a caminar per la calor, hem decidit anar de compres, una activitat que hem convertit en lúdica des que estem aquí! Avui hem fet ruta: hem anat a Betzenstein, primer a l’Aldi a buscar el pa (resulta que el que ens agrada només el tenen a l’Aldi de Betzenstein), i després al Kik a fer el xafarder. El Kik és una botiga tipus Primark que hi ha al mateix lloc que l’Aldi, i a part de vendre-hi roba molt gran a preus irrisoris hem trobat la manta cobreix-maleter-perlesxuxis que tan havíem esperat a les ofertes del LIDL.


Havent fet el vermut amb patates del Aldi hem anat cap al LIDL, perquè no ens trobessin a faltar! Ves no es pensin que els fem el salt! Res, comprar quatre coses més que ens faltaven i de tornada cap al càmping. Dinar i seguir fent el gos morts de calor fins que s’ha girat el temps i hem hagut de córrer.

L’afer de la tarda ha estat quan ha saltat la llum. Ens pensàvem que era la tempesta, però no! He anat a avisar a la mestressa del càmping i m’ha dit si teníem “klimatage”. Evidentment que no, li he dit convençuda i desitjant que l’Aleix estigués en telepatia. Ella ha anat cap als comptadors i tal qual pujava el diferencial li saltava. Ha anat cap a la caravana tota inflada i li ha dit a l’Aleix el mateix que a mi: No klimatage! No klimatage! Sort que l’Aleix ha vist a venir la situació i ha amagat el climatitzador dins la nevereta, ens ha salvat d’una bona! La dona ha entrat “como Pedro por su casa” dins l’avancé buscant el klimatage (amagat a la nevereta), i com que no ha trobat res estrany ha tornat cap al comptador. Després de fer saltar uns quants cops la corrent hem arribat a la conclusió que tenim un curtcircuit al nostre cable que connecta amb la corrent. Així doncs, la dona, butida pensant-se que tenim klimatage i que per això ens ha saltat, m’ha donat un altre cable per connectar la caravana. Perfecte! Després de tot ha vingut amb bones maneres preguntant si tot anava bé. Es deu haver sentit culpable per haver-se enfadat (si sabés que sí que tenim klimatage, però que no ha estat la causa de saltar la corrent, potser no s’hagués enfadat tant... o sí!).

Després de tot, estendre la rentadora, fer una anticostura* dels pantalons E9 de l’Aleix (que finalment ha jubilat), llegir, jugar al Candy (em sembla que no havia jugat mai tant... nivell 410 sembla que es resisteix... d’això se’n diu ludopatia!), actualitzar el blog, mirar com plou... I au! Passar la tarda sota la pluja!


*Anticostura: descosir tots els pegats que tenien els pantalons.



No comments: