Saturday, July 19, 2014

Primera barbacoa!

18 de juliol:
Segueix fent sol. Així que al vespre aprofitarem per fer barbacoa. Sabem que en Carl (el carnisser escalador que vam conèixer anys enrere) fa uns horaris molt alemanys i hem d’anar-hi abans de les 12. El poble de la carnisseria ens queda una mica lluny, així que agafem el montante i carretera i manta!

Ens recorda, xerrem una estona i anem cap a un nou sector força més llunyà de l’habitual. Recorrem mitja francònia abans d’arribar-hi, ens costa un parell de baixades del cotxe i finalment trobem el sector: Hauseck, una cova verda i solitària que dóna a nord, envoltada per bosc i fulles, moltes fulles seques al terra.
Aproximació al sector
L'Aleix va verd de conjunt amb la paret!

Hi ha poques vies per escollir, així que escollim la que més ens crida l’atenció: Hometrainer (6c) amb un nom molt adequat a la nostra professió. És una via molt física, amb forats molt bons i francs, l’Aleix escalfa fent-la i jo li faig un intent a vista fins que el cap diu prou i no m’atreveixo a arribar a la reunió. Amb el xapador veig com fer el pas i li agafo més confiança. Li faig un segon intent però no arribo amb prou forces per fer el darrer pas fins la reunió així que de moment deixem la via.

Georgina a Hometrainer (6c)

L’Aleix prova Hausmeister (7b) i li fa tres intents, però el pas de bloc fins la reunió el tira endarrere tota l’estona. Finalment abandona la via i dedica les forces per fer Dachnegrünung (7a), via que aconsegueix a vista. Després de tot, acaba el dia fent-li 10 pegues (en 16 minuts) al 6c que ja havia encadenat anteriorment. Un bon entreno aeròbic força diferent al que fem habitualment.
Aleix encadenant a vista Dachnegrünung (7a)


Havent escalat fins ben tard, passem per l’Aldi (per sortir una mica de la normalitat) a comprar els elements necessaris que ens falten per fer una bona barbacoa. 
Ens despedim del sector

Arribem al càmping, i som-hi! La barbacoa, amb els bratswurgs, formatge, patates, cebes, i gall d’indi estan de mort!
BBQ's moment

No comments: