Saturday, July 19, 2014

No pot ser, massa dies de sol...

19 de juliol:

Fa molta, molta, però molta calor! 35 graus alemanys aplaquen massa! Sort que avui descansem. Teníem la intenció de fer turisme per Nürmberg, però no ens hem vist capaços de vestir-nos per marxar. L’única cosa que hem pogut posar-nos ha estat el banyador per anar a la piscina. Però abans, calia fer les feines de casa.

Bugaderia

Cap al migdia hem anat cap a la piscina de Gosswenstein, on ja havíem anat fa un parell d’anys, en la nostra darrera estada a Franken.


La piscina d'aigua verda ja que utilitzen depuració natural i sense químics

El matí ha passat més aviat lent, entre lectures i suades. Hem acabat al Lidl buscant una mica d’aire condicionat i després al bar a connectar-nos al wifi. Demanem una cervesa anomenada Mc Malz pensant que seria alguna cosa bona i ens han portat una beguda amb gas molt dolça que no hem sigut capaços ni de prendre’n la meitat.

La tarda a la caravana acaba ràpid: seguir llegint, candy, suar, passar l’estona.

Demà ja veurem què farem, la previsió del temps és de pluja pels propers dies, en certa manera millor perquè significa que s’acaba aquesta horrible calor, però per altra banda ja podem anar pensant sectors de desplom!

2 comments:

NACHO said...

EEEEEEIIIIII PARELLA !!!!!QUINA ENVEJAAAAA !!!!! JA ENS PASSARIEM UNS DIES PEL FRANKEN JA !!! E VEURE SI UN ALTRE ANY ENS PODEM TORNAR A JUNTAR !!! NOSALTRES MARXEM DIJOUS CAP A ESCOCIA !!! BE QUE US HO PASSEU MOLT BE I .... ALEIX FOTALI A ALGUN 8A+ !!! GEORGINA !!!! QUIERO UN 7B+ !!! QUIERO UN 7B+ !!!!


NACHO

Aleix said...

Que bé Nacho!!! Segur que tornem a trobar forat per un viatge fanàtic ;))

Anem provant coses. A veure si trobem una perla com la dels altres anys...

Una abraçada i molt bon viatge parella!!

Petons als 2 xxx