Monday, July 21, 2014

Sols a Soranger + melmelada de gerds. FRANKEN en estat pur!

20 de juliol:

Avui el dia comença molt d’hora. L’Aleix es lleva amb el sol i poc després, per lo petita que és la caravana i el poc marge de moviment que tenim, jo també em llevo. Són les 5.30am i estem esmorzant, però lo més fotut no és que mengem, sinó que ho fem amb gana! Vagaregem per la caravana fins quarts de nou, decidim sector i som-hi.

El nostre destí és Soranger, un sector ja conegut però que ens costa de trobar perquè hi ha obres al voltant del poble i està tot cap per amunt. És diumenge, al càmping hi havia moltíssima gent, però fa molta calor i sembla que els alemanys avui no escalen. Sector Soranger per nosaltres solets!


L’Aleix escalfa amb una via que ja havia fetv(A-Hörnchen 6c+) i després el posa a assajar amb ganes la Glücksschwein (7c), és una travessia de pila i passos llargs que passa pel desplom de dues vies d’altres graus. Hi està una bona estona penjat mirant-se els passos, però finalment val la pena: li surt al segon intent. Després prova Leichte Beute (8a), però troba massa dur el bloc d’entrada.

Encadenant la boníssima Glücksschwein, un 7c del clàssic Soranger

Jo m’encapritxo de Second Chance (6c+), té un pas de bidits a l’entrada i després es deixa fer. El pas de bloc em porta de corcoll, em surt, però per parts. De moment queda com a projecte, haurem de tornar!

Georgina a Second Chance 6c+

Recollim el tinglado de Soranger i tornant cap al cotxe ens dóna per collir gerds, en fem un mig quilet! Sortirà una melmelada tremenda amb un sucre especial per fer melmelades que tenen els alemanys... demà al matí veurem si ha sortit bona!


Abans de tornar a casa, passem a veure la Marta, al càmping on ens havíem hostatjat els altres dos anys a Franken, li fa molt il·lusió de veure’ns! Ja que estem a Obertrubach, aprofitem i posem mans i colzes en remull a les banyeres dl sector El Dorado on l’aigua està gelada.



Avui el dia ha estat llarg. Abans de sopar deixem caure la tarda a la nostra terrassa particular amb una Paulaner Salvator, uns pica-piques i el llibre o ordinador. Avui estem cansats!




No comments: