24 de juliol:
Ens llevem a quarts de 10 amb el
sol de cara i després d’haver fet 30 voltes per intentar dormir una miqueta
més. Avui descansem.
Ens passem el matí llegint, fent
rentadora, omplint aigües i prenent el sol al càmping fins que a la una i una
mica ens decidim per començar a preparar la paella de dijous: la nostra tasca principal
d’avui. Preparem tot el que necessitem i anem a la zona de fogons del càmping
per treballar més amples i còmodes, i per poder assumir millor els nostres rols
de xef i mindundi (deixo que la ment del lector decideixi qui és qui!).
Arròs, ceba, pebrotet, tomàquet
fregit, assaonador, oli, bratswurg (per donar-li el toc franken), peix,
musclos, gambes i una barreja de pop i calamar de l’Edeka que ens va convèncer
prou. Ja ho tenim tot! Som-hi! Sofregir, barrejar, arròs, aigua i a bullir 18
minuts com marca la teoria.
El millor de tot: assumir els
papers de comensals! Ara sí, a dinar!
Us puc ben dir que era boníssima!
Semblava que n’hi havia molta però al final no n’ha sobrat tant! Encara en
tenim per fer un pica-pica el proper dia!
La tarda segueix el mateix fil
que el matí: descansar (uns amb migdiada i els altres a la fresca llegint). Cap
a les 6 fem la intenció de sortir del càmping, ja seria hora! Actualitzar el
blog a Pottenstein i justificar el wifi amb una aigua per berenar, no toca res
més!
Segueix fent sol, però no tanta
calor com dies anteriors. Amb aquesta temperatura estem genials! Que s’aguanti
així uns dies més!
3 comments:
la paella fa bona pinta i l'ampolla de vi també era franquen?.
Sí! Paella catalana i vi franken :)
Post a Comment