Tuesday, July 29, 2014

Regensburg

25 de juliol:

Avui toca dia de repòs i per tant, després de molt debatre un possible destí turístic, decidim anar a Regensburg. La nostra idea inicial era anar a veure algun camp de concentració, però després de visitar el centre d’informació per guiris ens assabentem que a Regensburg no en tenen, d’això.

Segons el GPS, tenim 1 hora i poc de camí, però l’Aleix engega el modo eco i el camí es fa etern. Finalment arribem a Regensburg, i el primer que visitem és un Aldi per comprar alguna cosa per dinar, que més tard, asseguts en un banc, en ple sol i al costat d’altres turistes, ens menjarem amb bastanta gana. Després del tros de pa amb gall d’indi i formatge ens ve de gust alguna cosa per tirar avall: un gelat!


És migdia, però les botigues estan obertes. Aprofitem per fer una mica de turista botiguerístic esportiu fins que finalment trobem una botiga de coses curioses on, per fi, comprem alguns detallets per la family. Acabem de donar voltes per Regensburg trobant força grups de turistes amb guia. Creuem un pont, cap aquí, cap allà, la catedral, molta gent, nens jugant, gent prenent el sol, llançant-se des del pont cap al riu, i mil coses més que ens criden l’atenció.







El cel està gris i sembla que vol caure. Tornem cap al cotxe havent caminat més de tres hores per la ciutat. Molt maca!



De tornada cap al càmping parem a la carnisseria d’en Karl a comprar uns bratswurgs per la propera barbacoa. Arribem a la caravana, i què podem fer? Doncs una barbacoa amb tota regla! Hem comprat alguna cosa més que els bratswurgs: un sopar genial!


No comments: