Thursday, July 24, 2014

Dijous PAELLA!!

24 de juliol:

Ens llevem a quarts de 10 amb el sol de cara i després d’haver fet 30 voltes per intentar dormir una miqueta més. Avui descansem.

Ens passem el matí llegint, fent rentadora, omplint aigües i prenent el sol al càmping fins que a la una i una mica ens decidim per començar a preparar la paella de dijous: la nostra tasca principal d’avui. Preparem tot el que necessitem i anem a la zona de fogons del càmping per treballar més amples i còmodes, i per poder assumir millor els nostres rols de xef i mindundi (deixo que la ment del lector decideixi qui és qui!).

Arròs, ceba, pebrotet, tomàquet fregit, assaonador, oli, bratswurg (per donar-li el toc franken), peix, musclos, gambes i una barreja de pop i calamar de l’Edeka que ens va convèncer prou. Ja ho tenim tot! Som-hi! Sofregir, barrejar, arròs, aigua i a bullir 18 minuts com marca la teoria.



El millor de tot: assumir els papers de comensals! Ara sí, a dinar!


Us puc ben dir que era boníssima! Semblava que n’hi havia molta però al final no n’ha sobrat tant! Encara en tenim per fer un pica-pica el proper dia!

La tarda segueix el mateix fil que el matí: descansar (uns amb migdiada i els altres a la fresca llegint). Cap a les 6 fem la intenció de sortir del càmping, ja seria hora! Actualitzar el blog a Pottenstein i justificar el wifi amb una aigua per berenar, no toca res més!

Segueix fent sol, però no tanta calor com dies anteriors. Amb aquesta temperatura estem genials! Que s’aguanti així uns dies més!

3 comments:

pep roig said...

la paella fa bona pinta i l'ampolla de vi també era franquen?.

Aleix said...

Sí! Paella catalana i vi franken :)

Aleix said...
This comment has been removed by the author.