Friday, August 05, 2011

Franken 4-8-2011. Un 7c del Güllich i l'Orang Utan pel Nacho

4 d’Agost

El dia es lleva plujós. Teníem pensat visitar el Grüne Hole, però ho descartem perquè de ben segur estarà mullat.

Decidim anar a Weissenstein, on sota desplom sempre es pot escalar una mica. En Nacho i la Sandra es prenen el matí pel seu compte i fan una mica de turisme i una visita al sector del Soranger. Els retrobarem a la tarda perquè volem portar al Nacho a que provi una de les joies de l’escalada de desplom del Frankenjura: Orang Utan (9-; 7b+).
Orang Utan (9-; 7b+)
A Weissenstein, després d’escalfar, l’Aleix encadena Krampfhammer (9; 7c). Una boníssima via de Wolfgang Güllich. La Georgina, que no es trobava massa bé, es recupera i encadena a visa Boulderwandl (5+; V) i Annelore (6-; V+) al flaix.

Tornem al càmping, dinem, i fem dos equips: la Sandra i la Georgina van a la botiga del Julio, Outdoor Vagabonds, i en Nacho i l’Aleix van a Wolfsberger Grotte, a provar l’Orang Utan. L’Aleix la torna a encadenar muntant-la i en Nacho l’encadena al segon intent. Baixa de la via confirmant que és una de les millors vies que ha fet mai! Certament, és una via de desplom de 5 estrelles. Ho celebrem fent uns sucs de civada, avui sense alcohol, a Obertrubach.

1 comment:

Mingo said...

Osti però si gairebé hi ha el Piri al complert. Ja veig que esteu molt motivats 7c, Felicitats. Ah tb per la Georgina que he llegit que ha fet un 6b+ (com t'estas posant), esteu fets uns Lolos.