Friday, August 05, 2011

Franken 3-8-2011. Andeltodrom

3 d’Agost

De bon matí anem a córrer suau. L’Aleix fa uns 50’ i la Georgina als 35’.

Després d’esmorzar, a les 11:30, marxem tots quatre (la Sandra, en Nacho i nosaltres dos) cap al nord en busca del sectoràs de Holzgauer Wand, segons diuen, un dels millors del Franken. Trobem diverses carreteres tallades per obres, i al cap d’una hora de viatge decidim tirar enrere i deixar la visita per més endavant. Com que estem lluny del càmping aprofitem per escalar a un altre clàssic del Franken, Andeltodrom. Un sector que ja vam visitar fa uns dies amb en Pantxi.

En Nacho encadena a vista els tres 8’s (7a’s) del sector. Després es posa a provar la Cumbawumba (9-; 7b+). Resol bé els passos però prefereix no forçar els dits ja que a l’entrada cal agafar presa força petita. Cal no forçar la màquina i fer una aclimatació progressiva al Franken.

La Georgina, després d’escalfar en un 6 (6a) resol molt bé en top tots els passos de la desplomada Kimballa (7; 6b+).

L’Aleix prova a vista Jumanji (9-; 7b+) però cau a la secció clau de bidits de la part superior. L’encadena al segon intent.

Acabem el dia com sempre, en una cerveseria local, degustant el suc de civada tan típic de la bavaria.


Per sopar ens currem una barbacoa amb verduretes escalivades, pollastre i un formatge especial per coure a les brases que ens porta en Pantxi.


Cadascú fa la seva feina: la Georgina prepara els aliments i l’Aleix s’encarrega del foc, les brases i la cocció perfecta del sopar.




No comments: