Friday, August 05, 2011

Franken 2-8-2011. Arriba en Nacho i ja encadena

2 d’Agost

Estem nerviosos, avui arriba en Nacho i la Sandra, els nostres amics de Vilassar. Ens fa molta il·lusió poder retrobar-los i compartir amb ells uns dies tan fanàtics!

Està previst que arribin cap a les 12, així que ens llevem d’hora per anar a escalar i tornar al càmping per donar-los la benvinguda. Anem a Reichersmüller, un sector que fa setmanes volíem visitar. Es tracta d’una placa desplomada amb una pila de vies de forats de dificultat centrada en el setè grau alemany, ideal per la Georgina.

A les 10 comencem a escalar amb Last not least (6-; V+). L’Aleix la fa a vista i la troba molt dura per la dificultat ressenyada. La Georgina la prova confirmant les sensacions. Després fa la Kurz und gut (7-; 6b). L’Aleix la fa a vista i la troba més fàcil que l’altra. Al Franken passa força sovint: les vies teòricament fàcils estan mal graduades i solen ser molt més dures del que posa a la ressenya. La Georgina la prova i acaba resolent-ne tots els passos. Com que l’horari apreta decidim marxar cap al càmping a rebre els nostres amics.

Amb el coet al cul, però amb dues vies als braços, anem al càmping a esperar a la Sandra i el Nacho. Juguem una partida d’escacs gegants al pati del càmping. És una passada! Ja són gairebé la una i com que la gana apreta decidim dinar. A dos quarts de dues arriben amb la seva autocaravana cansats de dos dies de viatge. Quina il·lusió tornar a compartir uns dies d’escalada amb ells! I és que el 80% d’una bona escalada són els companys amb qui la comparteixes, i en aquest cas tenim assegurats molt bons moments entre amics.



Després de xerrar eufòricament sobre les mil vies i sectors que en Nacho ha de visitar en aquests deu dies al Franken, agafem les cordes i anem cap al primer: Marientaler. En Nacho i l’Aleix escalfen amb Trittbrettfahrer (6+; 6a+). La Georgina la torna a encadenar fins el darrer parabolt, però li falta resoldre la sortida d’eslap que porta a la reunió.

En Pantxi munta Melodie und Rythmus (7; 6b+), i la Georgina la prova en top, resolent tots els passos.

En Nacho, marejat pel viatge (1500 km!) però fanàtic a tope, munta Saftfeld (9-; 7b+), i l’encadena al 3er intent. Moltes felicitats bou! S’ha obert la veda dels encadenaments.


Saftfeld (9-; 7b+)
L’Aleix munta Kraftfeld (9/9+; 7c+). Al segon intent cau fos de pila a la part de dalt, on la via enllaça amb els passos durs de Saftfeld. Al tercer intent del dia l’encadena. Molt bona via!
Kraftfeld (9/9+; 7c+)

En Nacho prova la Stromline (9; 7c). Una bona via de canto sobre un desplom molt mantingut. Està una mica polida pel pas de milers de persones, ja que es tracta d’una de les vies de desplom més bones dins la seva dificultat.

No comments: