Thursday, August 18, 2011

Franken 18-08-2011. Estiu total: pinscina!

18 d’Agost

Dormir molt, això és el que necessitàvem. A quarts d’onze ens comencem a mobilitzar i, per la calor que fa, creiem que el més adequat pel dia d’avui és anar a la piscina a prendre el sol! Anem a Gösswenstein, que en Matheo, el nostre col·lega polac, ens ha indicat que hi ha unes instal·lacions noves que són gratuïtes.
Arribem a la piscina i ens trobem una família de catalans, sabem que no estem sols… Instal·lem les nostres tovalloles, ens posem crema i a prendre el sol! La piscina és diferent del que ens imaginàvem: és verda com si d’un estany es tractés, resulta que és aigua de riu canalitzada que s’autoneteja amb l’ajuda d’uns joncs plantats per tal ocasió gairebé dins la piscina.
Després d’unes dues hores al sol, sense passar per l’aigua (està massa freda), decidim anar a veure una via: Osho (10-; 8a), just a una cova davant de Marientaler, a Pottenstein. És un sector que no està ressenyat i on només hi ha dues vies i una tercera que les ajunta: Halloween (8b), Osho (8a/8a+) i Oshoween (8b+). Abans de trobar el sector prohibit, com sempre que busquem un sector nou, caminem una mica perduts per camins idíl·lics del Franken. Ens fem unes fotos de la nostra ruta i, després d’inspeccionar la cova, tornem cap al cotxe i anem a fer unes compres. Després de tot, en horari de vacances espanyoles, dinem i fem el cafè a la terrasseta.
Fotos abans d´arribar al sector


Aleix al peu de la Osho
La tarda se’ns fa curta bàsicament perquè hem dinat molt tard. Avui ha estat un dia de ple estiu amb piscina i sol… serà que comencem a tornar a aclimatar el cos abans d’anar cap a Vilassar?

No comments: