Sunday, August 21, 2011

Franken 19-08-2011. Salzburg

19 d’Agost

Ens despertem ben d’hora amb l’aigua de la pluja que fa molt de soroll quan xoca amb els sostre de la caravana. Ja ens va bé haver-nos despertat perquè així podem preparar les bosses i el picnic per poder marxar a les 9 en punt direcció Salzburg.
Arribem a la ciutat al cap de 3 horetes llargues de cotxe. El viatge se’ns ha fer una mica etern per la calor i la son. Quan ja tenim el cotxe aparcat mengem quelcom i anem a visitar Salzbourg. Caminem pels encantadors carrers de la ciutat de Mozart, plens de joieries i bomboneries. Fa molta calor, el sol pica fort, i això fa que la nostra visita sigui encara més fugaç del que és habitual en nosaltres. Aquest cop amb una horeta n’hem tingut prou: ciutat visitada.
A mitja tarda canviem el rumb cap a un destí més alpí: Kitzbühel (Àustria). El trajecte és més curt i més amè, el paisatge ens manté amb la boca ben oberta i la càmera de fotos a la mà. Estem entrant als Alps tirolesos i les parets de roca succeeixen a muntanyes verdes de paisatge de postal.
Quan arribem a Kitzbühel el primer que fem és buscar un lloc per dormir, ens instal·lem a la Haus Fini, una casa privada regentada per una senyora gran que lloga habitacions, a uns 300 metres per sobre del poble. La dona ens acull molt amablement i ens ensenya l’habitació on dormirem.
Acabem de passar la tarda al centre de Kitzbühel, donem una volta i busquem un lloc on sopar. Ho fem en una pizzeria on mengem tres amanides per un mòdic preu. Les postres les fem en una gelateria al bell mig del poble que resulta ser l’escenari privilegiat del concert tirolès que aquesta nit es celebra. Passem una agradable i fresca vetllada al poble del Tirol.




l'Aleix resa per fer un altre 8a...

No comments: