Wednesday, August 17, 2011

Franken 17-08-2011. Georgina returns + 7c per Nacho i Aleix

17 d’Agost

Avui fa un sol esplèndid, així que decidim anar a tres sectors diferents.

Primer visitem Hetzendorfer Felsengnom, on l'Aleix encadena Laughparade (9; 7c) al segon intent del dia. Es tracta d'una via amb una secció de 5 moviments molt a bloc.

Pleguem motxilles i anem cap a Illafelder, on en Nacho està fent l'última escalada abans de tornar a Vilassar. Ell hi encadena Lutscher (9; 7c). Moltes felicitats Nacho! El teu primer 7c clavat al Franken!! L'Aleix desmunta la Warmduscher (8; 7a) que tenia muntada en Nacho, ens despedim dels companys i rumb al Grüne Hölle.

La Georgina vol provar d'escalar, a veure com té els colzes després de tres dies de repòs. Arribats al Grüne Hölle escalfa amb un IV i prova Biotop (6+; 6a+) a vista. No pot fer l'últim moviment de la via abans de la reunió i la deixa. Muntem Blauer Bock (7-; 6b) i l'encadena al segon intent del dia (tercer pegue a la via). Després de tres dies de repòs es nota molt forta. Ha recuperat la confiança i està al 100%. Enhorabona Georgina!!
Georgina a la Blauer Bock (7-; 6b):

En vista dels resultats d'un bon repòs de tres dies, decidim parar d'escalar fins diumenge per encarar la recta final del viatge (última setmana!). La meteo pinta molt bé! Així que per quan tornem a tibar esperem trobar totes les vies seques.

Buscant la supercompensació…

No comments: