Tuesday, August 16, 2011

Franken 16-8-2011. Nordik walking + 7b+ wet wet wet

16 d’Agost

Aprofitem el bon dia per fer una caminada matinal pels camins de senderisme al voltant d’Obertrubach.


Dues hores més tard, i amb 8km a les cames, ens dirigim cap a les bòbedes on trobarem els nostres amics, però abans parem un moment al LIDL.



Arribem al sector però no els veiem, nosaltres fem ús de les cadires i descansem de la ruta matinal. L’Aleix fa un pegue a la seva via projecte del sector: Out of Berlin (9+/10-; 8a), però està molla i decideix desmuntar-la. Mentre l’acaba de desmuntar, passa el Nacho i li proposa a l’Aleix, tot eufòric, que provi un 7b+ al flaix que té molt de color. Decidim baixar a la paret que comenta el Nacho, i allà ens trobem amb tota la trupe. L’Aleix prova la via Chinesischer Osterhasenweg (9-; 7b+), avui wet wet wet (molt mullada!), i lluitant-la, l’aconsegueix al tercer pegue, igual que també l’encadenen el Nacho, el Marc i el Cisco. Avui les forces no estan al màxim! El Nacho encadena a vista un 7a proper, i prova amb el Marc la Laurin (9+; 7c+/8a).


Chinesischer Osterhasenweg (9-; 7b+)
Aquest vespre és l’últim que el Nacho i la Sandra passen al Franken, així que fem un darrer sopar a un lloc típic a un poble prop de Forcheim. Fem una nit diferent.

No comments: