Tuesday, August 16, 2011

Franken 14-8-2011. Rest day i tempesta tropical

14 d’Agost

Rarament al Franken, el dia comença assoleiat. Ens toca descansar i la Georgina comença la seva tanda de dies de recuperació pels seus colzes. La idea és anar a Bamberg havent dinat per veure uns concerts de jazz que hi ha, però el matí ens passa volant i amb l’amanida a la panxa ens fa una mica de mandra agafar el cotxe per fer quilòmetres.


Quan ens adonem de l’hora que és i que no hem fet més activitat que anar a internet i al bany, ens mirem el cel i ens agafa la pressa, tot el dia ha fet un sol espatarrant i quan ens hem despistat el cel ha canviat de color. Per sortir de la caravana i de l’ambient del càmping anem cap a Soranger, amb el cafè al coll, per veure com els ha anat el dia al Carles i al Marc provant la Masaker. Sortim del càmping i encara podem entreveure els darrers raigs de sol, arribem al pàrquing i veiem com uns quilòmetres enllà està caient el cel. L’Aleix ho té clar: ens queden minuts per quedar-nos xops, però la Georgina no n’és conscient.

Sortim del cotxe amb els paraigües a la mà, caminem encara no 1 minut, i abans de poder protegir-nos amb el bosc, comença la tempesta. Primer unes ràfegues de vent molt fortes que aixequen la palla del camp de blat del costat, les mateixes bufades que arrosseguen les primeres gotes trencades a la primera cortina d’aigua. Amb les ventades, la Georgina perd el seu paraigües, des de lluny, l’Aleix ho veu i li crida que el deixi i que corri, però ella no el sent. L’Aleix segueix caminant amb el seu paraigües i s’endinsa al bosc, mentrestant, la Georgina s’amaga del vent entre els arbres. Ella es decideix i comença a córrer, amb la caputxa al cap i sense paraigües, i uns metres endins del bosc es troba a l’Aleix com una tortugueta acurrucat amb el paraigües sota alguns arbustos.


Arribem fins al sector, la Georgina està xopa i l’Aleix s’ha salvat gràcies al paraigües, els nostres col·legues no han fet sort a la seva via. Els saludem, xerrem una estona i quan afluixa tornem cap al cotxe. La nostra fugaç sortida amb remullada inclosa ha estat tota una aventura, una més de les nostres vacances.

El dia ha estat tranquil, però diferent. Comencem a veure el fi de les nostre viatge al Franken.

No comments: