Sunday, August 14, 2011

Franken 13-08-2011. 7c al second go!

13 d’Agost

Avui escalem tot el dia. El temps ens acompanya i nosaltres estem ben reposats després del dia de relax.

El primer sector del dia és Illafelder Wand, una petita cova dins del bosc amb vies de 10 metres de desplom. Hi ha un 7a, algun 7c i un 8a molt recomanat que està mullat. L’Aleix fa a vista Warmduscher (8; 7a), i encadena Lutscher (9; 7c) al segon intent. Moltes felicitats Aleix!!!!
Aleix als primers passos de la Lutscher (9; 7c)
A la cova d´Illafelder Wand

Cofois pels encadenaments, ens dirigim cap al segon sector del dia: Stadeltene. La Georgina prova Mittelmeertief (7-; 6b), una via amb una seqüència de bidits molt dura, motiu pel qual la desmuntem i provem una altra opció: Station 52 (7; 6b+), que també descartem pels passos a bloc.

Decidim anar a Betzensteiner Sportkletterwand perquè la Georgina pugui provar alguna altra via de placa desplomada. Ens costa una mica trobar el sector, però després de preguntar el localitzem a la primera. L’Aleix munta Abstauber (7-; 6b), una via amb molt de canto, curta, però de resistència. La Georgina la prova i li treu tots els passos; li fa un segon intent però l’ha de deixar perquè li fan mal els colzes. Massa dies escalant!
Tot el que pot fer la Georgina...

Acabem el dia a Hetzendorfer, un petit desplom amb dues vies: un 7b i un 7c. L’Aleix fa dos pegues a Laughparade (9; 7c) però està massa cansat i ja és fosc. Ja hi tornarem!

8 comments:

pep roig said...

bon dia. com va tot?.
divendres varem pujar a la masia de Llimiana i varem baixar ahir dissabte. varem anar a veure les obres del celler que el pare d'en jll esta fent allà dalt. son unes obres molt potents. també varem aprofitar per fer turisme per alla dalt. PiM.

pep roig said...
This comment has been removed by the author.
pep roig said...

Podeu aprofitar per anar a buscar cargols quan pari de ploure. Je, Je!!
Jo vaig anar a buscar bolets,la setmana passada amb en Nando però varem tenir avaria pujant i no vem arribar-hi (es va trencar l´embraguement) ell hi ha tornat i n´ha trobat.
Gaudiu dels dies que encaraus queden.
PiM

pep roig said...

Ara la Montse m´ha ensenyat com puc fer-vos comentaris . Us en fare algun.
iaia Merce

Aleix said...

Moltes gracies pels comentaris ;)

Anem mirant el blog i ens fa ilusio veure'us-hi.

Petons a tots!!!

NACHO said...

Bou dema a la nit estem Per. Obertrubach dormirem als troncs, si ens dona temps ens passem un moment pel camping Ok?

Aleix said...

Welcome Nacho!!!

Nando said...

Veig que us ho passeu d'alló més be. He fet un repàs a tot el blog des que esteu a l'Alemania i us veig molt entretinguts, malgrat que o entenc aquestes qualificacions qeu posseu de 7b+ i etc. us veig molt contents. ahir varem estar amb en Pep i la Montse a la festa major de Gràcia, va estar be. I pel matí vaig collir els primers rovellons de la temporada a Campelles. Avui platja doncs fa molta calor.