Sunday, August 14, 2011

Franken 12-08-2011. Descans actiu

12 d’Agost

A primera hora fa solet, sabem que no durarà gaire el bon temps i aprofitem la caloreta per anar a córrer. Arribem fins a Obertrubach, 50 minuts. El temps ens respecta, però així que ens acabem de dutxar, tot esmorzant, comença a ploure, poquet, però el suficient per molestar els escaladors.

El dia d’avui sabem que és de recuperació. A primera hora aprofitem per anar a Cal Carl a comprar una mica més de carn amb el Carles, el Cisco i la Nuri que han quedat convençuts que és important donar energia als músculs per poder rendir a la paret. Arribem una mica justos de temps i ja ha tancat la botiga, però som amics i ens obre expressament. L’ajudem a buidar una mica l’estoc de carn ja que tanquen la carnisseria per vacances, el Carl se’n va amb la seva família 3 setmanes cap a Espanya a veure els pares de la Karin, la seva dona.

Els col·legues del Piri van a fer turisme per Nürnberg, i nosaltres anem al Getranke Market a comprar cerveses variades per portar a Catalunya. Abans de dinar passem pel LIDL a fer la compra rutinària i passem la tarda tranquil·lament al càmping.

1 comment:

pep roig said...

Quin "sonet" més bó , no?
Cal recuperar forces.
Salut i descans!
Montse