Wednesday, August 10, 2011

Franken 10-8-2011. Un dia especial i genial!

10 d’Agost
Un cop més el dia es lleva tapat, però a mesura que avancen les hores va sortint el sol, s’asseca l’ambient i milloren les condicions per l’escalada.
Seqüencia clau de Grüne Banane (9+; 7c+)

Avui hem decidit visitar dos sectors. El primer és el Grüne Hölle, on la Georgina encadena Ebbelwoi Express (7;6b+) al 2nd go, i cau a vista a Blauer Bock (7-; 6b).
Georgina encadena Ebbelwoi Express (7;6b+)
L’Aleix, per cuidar-se els dits prefereix no tocar la roca en aquest sector, es dedica a assegurar a la nena tot resistint el fred de la millor manera possible: amb molta roba!

A la tarda ens dirigim al ja conegut per nosaltres Wolfsberg Gröte, sector on la Georgina va fer el seu primer 6c. Allí, l’Aleix encadena Grüne Bannane (9+; 7c+/8a) gràcies a uns consells d’en Nacho per solucionar la secció d’entrada. Al sector ens trobem al Karl Daut, un escalador local amb el qual hem fet amistat. Tot recollint, en Karl ens convida a sopar a casa seva amb la seva família.



Aleix a Grüne Banane (9+; 7c+)


Karl a Orang Utan (9-; 7b+)

Gaudim d’una bona vetllada plegats tot parlant mig en anglès i castellà ja que la seva dona té arrels al nord d’Espanya. En Karl li regala a l’Aleix el llibre Fight Gravity que en Kurt Albert va editar al 2005. És un regal molt especial, ja que aquest exemplar li va enviar el propi Kurt Albert. En Karl ens comenta, emocionat, que segur que en Kurt estaria content que el llibre pogués viatjar cap a Catalunya com tantes vegades ell havia fet. La Karin, la dona d’en Karl, ens regala un pot de compota casolana després de la degustació i les posteriors lloances de la Georgina cap a la tant suculenta menja.

Avui ha estat un dia fantàstic en tots els aspectes!

4 comments:

NACHO said...

Booooooouuuuuu !!! felicitats per la grüne banane !!! Bueno el empotre de los invertidos Ehh????
Nosaltres estem al camping de praga y farem el turista uns quants dies, el dimarts de la setmana que ve tornem a franken i a veure si dimecres anem a bovedas i li foto al 7c yuhuuuuu !!!

ens veiem en uns dies

Nacho

Aleix said...

La setmana que ve estaras com un bou! Ja veuras ;)

Que vagi super be per Praha!!!

Aleix

Mingo said...

Ostres nen 7c+/8a felicitats i a la nena que dius tu tb 6b+.

Aleix said...

Gracies Mingo :)

Ara ja encarem la recat final.

Ens retrobem ben aviat.

Una abrasada!!!