Wednesday, August 10, 2011

Franken 9-8-2011. Tots a les bovedes + aniversari

9 d’Agost
Avui no és un dia qualsevol! L’Aleix fa anys i això s’ha de celebrar. Al matí a primera hora ja rep el regalet de la Georgina, esmorzem i esperem els del Piri. Van arribant tots una mica esglaonats i van felicitant l’ojomeneao un a un. El Nacho i la Sandra també li fan un regal d’escalador.
Cap a quarts de 12 anem cap a Burggaillenreuth, el poble on hi ha el pàrquing de les bòbedes (Schlossbergwand). El dia és fred i humit però tot i així, cadascú es posa amb els seus projectes i comença la seva feina.

El resum del dia és que el Nacho encadena al 2nd go la Dala (8+/9-; 7b) i la Dani de Vito (8+; 7a+). El Marc encadena les mateixes però ambdues al flaix. El Cisco i el Carles es barallen amb la Dala però no se l’apunten. El Cisco s’endu a vista la I hired a contract diller (8; 7a). La Nuri segueix provant vies amb top cada vegada de major dificultat.

La Georgina sap que no té gaires pegues bons i té al cap una sola via: Harry Potter (7-; 6b). Escalfa tot matisant tots els passos de la via en top i li fa un pegue a morir. Quan està a la segona xapa es posa a diluviar, la via no es mulla però ella sí. Quan ja està a punt de tirar la tovallola l’Aleix l’anima perquè no pensi en l’agua i tiri amunt. Sort de l’Aleix! Al cap d’uns metres, i patint el mal tacte de les regletes, encadena la via i li regala a l’Aleix el seu encadenament. Moltes felicitats Aleix!

A mesura que avança el dia el tacte va empitjorant i sembla que l’Aleix desisteix de la seva idea de provar la via Out of Berlin (9+/10-; 8a). Quan ja tenim les bosses fetes a punt per marxar, es posa a ploure de nou i ens hem d’esperar una estona a que afluixi. Aprofitem per menjar alguna cosa i gaudir dels encadenaments dels altres mil catalans, juntament amb els quals ens hem fet nostre el sector.
En Jaume li fa un bon intent a la Out of Berlin i finalment l’Aleix s’anima a provar-la. Li fa dos intents resolent tots els moviments. Es tracta d’una via amb una secció de resistència sobre bidits i algun pas llarg.

Tornem cap al càmping i ens empolainem per sortir a sopar amb tota la trupe. Avui celebrem l’aniversari de l’Aleix a la Pizzeria la Grotta de Gräfenberg. Després del sopar, i quan menys s’ho esperava, apareix la Georgina amb la Sandra i la Nuri amb un pastís de xocolata coronat per 32 espelmes. L’ha fet la Martha expressament per l’ocasió!

1 comment:

pep roig said...

Veig que encara et queden forces per bufar. Fa una pinta el pastís!!!
Per cert em vaig aficionant a fer el gaspatxo amb la termo.
Montse