Saturday, July 30, 2011

Franken 29-7-2011. Schlosszwergwand

29 de Juliol

L’Aleix s’aixeca mig engripat. Potser pel canvi de temperatures (Praha 25ºC – Franken 12ºC) o potser pel relax post encadenaments. Qui ho sap. El fet és que de totes maneres anem a escalar en busca d’un sector proper amb dues bones vies de 7 i 8-, es diu Herzwand.


Comença a ploure i no hi ha manera de trobar el sector. Després d’una horeta singing and walking in the rain desistim! Canviem de rumb cap a les bòvedes, Schlosszwergwand, un clàssic del Franken on ja hem escalat força dies i que sempre és bona opció en cas de pluja.
Arribem al sector i baixem a les parets de sota on hi trobem els catalans de Riudecols Lídia i Xavi. La Georgina escalfa a vista amb Altfränkischer (5+; V) i encadena al segon intent Alf (6; 6a), una bona via amb entrada a bloc. Prova Windkraft (7-; 6b) al flaix, però cau per pila a la part de dalt. La Lídia també encadena Alf i fa Windkraft amb top.
En Xavi, després d’escalfar amb les primeres vies, munta Danny de Vito (8+; 7a+). L’Aleix la prova a vista. No hi ha manera! L’encadena al segon intent.
Per acabar el dia anem a la paret de l’esquerra, Schlosserei, on la Georgina prova un 7- molt a bloc i l’Aleix encadena a vista I hired a contract driller (8; 7a). Bona via dins la seva dificultat. Placa lleugerament desplomada amb forats i bona presa, de continuïtat.
Acabem el dia amb els nous amics catalans. Els convidem a la nostra caseta amb rodes on degusten una de les millors cerveses de la zona, la oso (Huber Weisses). S’entusiasmen molt amb la idea de la caravana. Ells van amb una Kangoo i ja fan plans de futur. Potser l’any que ve ja som dues les caravanes acampades a Gasthof Eichler!

No comments: