Saturday, July 30, 2011

Franken 28-7-2011. PRAHA

28 de Juliol

Estranyament el dia s’aixeca fantàstic i decidim anar a Praga a fer el turista.

Després de més de tres horetes de camí arribem a l’estació de Sants de Praha (allí li diuen diferent, es clar) i hi aparquem el cotxe. Ens han recomanat deixar-lo aparcat de pagament per evitar robatoris, habituals en aquesta ciutat.

Un cop aparcats comencem una caminada urbana que ens deixarà força baldats! Caminem unes 3 horetes llargues visitant els highlights de la ciutat: la plaça del rellotge, el pont i el Montmaitre txec (un barri penjat al cim d’una muntanya). Això sí, fem una paradeta d’habituallament per provar la cervesa txeca, que és més barata que l’aigua, el cafè o un refresc (1,4 euros mig litre servit a taula).


Abans de marxar sopem unes amanides i acabem de desfer els últims dos quilòmetres que ens separen del cotxe. La tornada la fem més ràpida i en dues hores i mitja ja estem a Untertrubach. Un gran dia de turistes en una bonica, massificada i calorosa ciutat.



1 comment:

Mingo said...

Com sou uns frikis de l'escalada esportiva, això de caminar costa, ja veig que afecta mes a l'Aleix que a la Georgina. Tres horetes caminant i engripat, je je je. Segur que ja deus d'estar be; amb l'imfermera que tens.
Una abraçada