Monday, August 01, 2011

Franken 30-07-2011. Les orelles de Kraftfeld (9/9+;7c+)

30 de Juliol

El dia es lleva gris com ahir. Segurament anirem a Marientaler Wänd. Això sí, després d’estendre una rentadora, netejar els plats i actualitzar el blog.

Anem cap a Pottenstein, on deixem el cotxe i pugem cap a Marientaler Wänd, plou.
Descobrim una nova paret del sector, l’Aleix prova per escalfar la Schlaffsack (7; 6b+), molt estranya, molla i amb les xapes excessivament separades (6m de la última xapa a la reunió).
Desistim de la paret alternativa i anem a la central. Allà l’Aleix prova una nova via que s’empalma amb la Saftfeld (9-; 7b+) que ja ha encadenat dies abans, la via es diu Kraftfeld (9/9+;7c+). Al primer pegue sembla una via impossible, però al llarg del dia aconsegueix treure-li el suc suficient per poder-li veure les orelles. Queda pendent per un dia que puguem anar-hi ben fresquets.
Aleix estudiant la Kraftfeld (9/9+;7c+)
La Georgina no està gaire inspirada pel dia, però tot i així encadena la versió personal de la Trittbrettfahrer (6;6a) sense arribar a la reunió (hi ha un pas que fa molta por). Quan deixa de ploure, entre els pegues insistents de l’Aleix a la seva via, encadena al 2nd go una via entre la Sex Minus (6-) i la Beule (6-) que no surt ressenyada enlloc. Una via amb una entrada molt fineta de plans, regles i romos, i una sortida de placa semidesplomada amb forats fins la reunió. Intentem posar-li un grau, segurament és un 6a+, comparant-la amb les altres vies del sector de grau similar.
Georgina a la via sense ressenyar
Volem anar al LIDL, però se’ns fa tard i anem directament cap al càmping. Ha deixat de ploure, però durant el dia la humitat ens ha calat. Fa fred. Avui dormirem amb la calefacció engegada!

No comments: