Friday, July 15, 2011

Diari del FRANKEN: 10 Juliol 2011

10 de juliol:
El dia s’aixeca molt assoleiat!

Amb els catalans del càmping (Pantxi, Paco i Valdiri) decidim anar a trepar junts. Busquem un petit sector amagat i abandonat, per col·leccionistes (a la guia tenia bona pinta… però realment no val la pena): Anna Fritz Ged-Wand. L’Aleix fa a vista la Herbst in Kentucky (7-; 6b) i la Georgina la prova primer en top, i després l’encadena! Felicitats Georgina!! El teu primer 6b ;) tot i haver fet fa uns mesos la Utopía (6b+) a Rodellar
Desapassionats pel sector, fem un canvi i anem cap al Planetarium; un petit sector sota els arbres amb un desplom de 15m força impressionant. Està a uns 20’ del cotxe. Hi ha un parell de 7a de placa força bons i una bona via de resistència: Liebsmüh (9-; 7b+). Aquesta la proven tots tres menys en Pantxi, que munta un 9+/10-; 8a de regles, foradets i placa. També el proven en Paquillo i l’Aleix.
En Pantxi i l’Aleix encadenen un dels 7a de placa: Pathfinder (8; 7a) a vista. La Georgina prova i lluita amb top rope la Welcome from Mars (7-; 6b), una via de diedre de col·locació molt tècnica.

No comments: