Sunday, February 28, 2010

Escalar, escalar i.... escalar

Avui s'acaba un període de vacances plenes de roca i metres de corda. Malauradament tot lo bò s'acaba, i demà començo les pràctiques en una escola com a mestre; una altra bona experiència... això sí, més tranquil·leta.

Els últims dies la Georgina i jo hem anat escalant amb diversa gent i també sols. Així hem anat a Gelida amb en Nando i la Mireia i finalment, el Dijous passat vam estrenar la temporada de via llarga! La primera via de la Georgina :))

El sector escollit va ser Agulles, i la via va ser l'Aresta Brucs de la Saca Gran. Una via reequipada amb parabolts (2 per tirada i reunions) que ofereix una escalada amb ambient de 4art grau. Molt divertida i amb varietat d'escalada: plaques, fisura i flanquejos. La via acaba amb un ràpel per la normal. Tota una experiència per la Georgina que per les primeres sensacions sembla que repetirà ;) Llàstima del temporal de vent i les gotes de pluja d'última hora.

Divendres repòs i cap de setmana a Calders amb en Marc i en Nacho (el Dissabte). Primer probant la "Mal de Molts" 7c+, que en Marc encadenava al segon intent del Dissabte (6 en total). Via també encadenada per en Santi i en Nacho en setmanes prèvies. Es tracta d'una curta via d'unes 6 cintes i 15m força mantinguda amb un final de romes en sostre. Queda pendent. En Nacho proba un 8a a la dreta del "Mal de Molts"; el te molt bé tot i els passos molt a bloc de la
sortida del sostre: ÀNIMS NACHETE!!



Diumenge tornem a Calders amb en Marc. Primeres sensacions extranyes: petat a la d'escalfar (Dels Xais, 6b)... Marc prova "Delicatessen" 7c+ i el troba molt dur. Munto Gravetat Zero per tenir les cintes a la R. Marc escala una altra via però sembla que les tibades d'ahir passen factura. Finalment, al segon intent del dia encadeno la "Gravetat"; un bon 7c de Calders. Avui era el primer dia que arrribava encadenant a l'últim pas. He reposat i he pogut sortir per dalt ben recuperat de les apretades de sota. Com diu en Nacho: YUHUUU!!

El fanatisme segueix més que mai però l'escola ha començat. Ara ens quedaran els caps de setmana i alguna tarda esgarrapant les últimes espurnes de sol.

SALUT!



















3 comments:

Mohawk said...

Ja, ja, ja... això de més "tranquileta" ja m'ho diràs d'aquí uns dies...

A tibar-li fiera!

Anonymous said...

.. divendrs, s'ha dit!!!

G.

Anonymous said...

Exceptional internet site!

Nearly everyone needs to acquire insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These days it is more painless than ever to obtain free insurance quotes from several
businesses in order to find the optimal deal. You can also discover how to preserve
a good deal of money in free petrol when you obtain your insurance price quotes.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Insurance price quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://freeinsurancequoteshq.com/home/compare-house-insurance-for-free.html]Compare house insurance[/url]

http://www.weddingringsforever.com/