Saturday, March 13, 2010

Més Calders

Tan la setmana passada com avui Dissabte hem estat escalant a Calders.

La setmana passada hi anàvem en Santi i l'Oriol de Terrassa. La via escollida va ser la "Mal de Molts" 7c. En Santi cau a dalt i li sembla dura pel grau... potser 7c+, com diu l'equipador. L'Oriol també la prova després de fer-li un parell d'intents a "De la terra" 7b. Jo també segueixo amb la "Mal de Molts". Els tres primers intents caient de la última cinta a la R; on cau tothom baja... Un altre dia serà.


Santi a la Mal de Molts, 7c


Avui Dissabte 13 de Març hem tornat a Calders amb en Nacho. De camí neu arreu. Argentona amb restes de neu, Tona amb gent treient la neu de les voreres, i a Calders neu a tope! Només un cotxe a l'aparcament! Ull viu :0 ... la cosa no pinta gaire bé amb tanta neu. I just quan baixem les cordes ens trobem en Santi l'Oriol que havien vingut per seguir amb la "Mal de Molts". Tornen després de veure que el 90% de les línies estan mullades: totes les vies de la part dreta (Uruk Hai mullada com mai!) i totes les del desplom Gravetat Zero.

Decidim fer una ullada a veure què passa. Els bous terrassencs van cap a Montserrat.


Els plans han canviat: ni en Nacho pot probar el 8a (a la dreta d'Eguncaria) ni jo la "Mal de Molts" 7c. Xop, xop, xop!!!

Al final podem escalar tot el dia en alguns setens i sisens de l'esquerra: Dels Xais 6b+, De la Terra 7b, Barruts 7a+, La Tinya 6c+ i La Bèstia Parda 7a+. En Nacho deixa d'escalar perquè li fa mal el canell.


Tinc la sort de trobar sec un vell projecte que no havia tornat a provar, la "Patum" 7b+. El pas d'entrada no hem sortia mai i vaig desistir... Avui però m'ha sortit al primer intent i he arribat a dalt amb una sola paradeta. Al segon del dia l'he pogut encadenar, iuhuuuu!! La resta del dia fent vies sense parar, fins a un total de 9. Bon entrenament de roca.



El sol i la bona temperatura ens han acompanyat tot el dia ;)) Llàstima que gairebé no es podia escalar a cap via degut a l'enorme filtració dels darrers dies... pot ser que es trenquin cantos per efecte de les glaçades i l'aigua filtrada a totes les vies i per tant variin les dificultats actuals.

No comments: