Wednesday, February 24, 2010

Gelida

Ahir escalada a Gelida amb la Georgina i la Mireia Clemente (dues cracs de l'esquí alpí :).


Molt molt molt de vent. D'aquell que et fa enganxar-te a la roca per no caure...


La Georgina encadena "Clàssica", el seu primer V+ a vista! De fet el seu primer V+ en qualsevol estil (tope, rp, os,...). MOLTES FELICITATS! Aviat ja probarem algun sisè, eh! També encadena a vista un V de diedre.


La Mireia s'enfila sense problemes i amb molta agilitat i rapidesa per un parell de cinquens. Suposo que això de la velocitat es porta a la sang.


Jo segueixo amb el meu projecte: Cha chi cha (7c). Una via amb una entrada molt a bloc que després acaba per una placa fàcil (6b). Comença amb un rebot de bidit de primera falange a una regle per agafar una bona presa a dos mans; després inverteix un bidit mullat (fa dies que no s'asseca) per remuntar tot el pes del cos i llançar-se a un tridit de seona falange ma dreta. Dos regles més i un llançament volant a una barra; a partir d'aquí 6b de placa. Una bona via de bloc, tipus la Ya os Vale (7c de Siurana).


Resultat: primer intent amb caiguda al llançament a la barra per no trobar els peus. Tercer intent em faig mal: saque contra la paret amb la tercera xapada. Dit rebentat, ma xunga, colze xungo. Espero que amb tres dies de paron ja pugui tornar a escalar. Avui estic k.o. El sisè intent del dia vaig caure al tridit, 20 segons per remuntar la corda i encadenament fins la R. Ja falta menys ;)


1 comment:

Anonymous said...

sé que aquesta via sortirà en breu! és tota teva!! :D

Georgina