Friday, August 01, 2014

Dia de repòs: bowling

30 de Juliol:

Ja sabíem que la previsió per avui no era gaire bona: donaven aiguats tot el dia i per tant vam decidir descansar. De moment no plou, així que esmorzem i vaig a buscar gerds al costat del càmping per poder tornar a fer melmelada. Quan torno, l’Aleix segueix llegint des que l’he deixat a la caravana. Fa calor i molta humitat.


Cap a les 11 marxem del càmping i anem cap a Betzenstein a mirar roba, però abans parem a buscar més gerds i de casualitat trobem força maduixetes silvestres. De roba res de res, tot caríssim!

Ja que estem a Betzenstein ens acostem a Pegnitz a fer la ruta de LIDL i ALDI. Passem per davant de la bolera... i va! Fem una partideta tot fent el vermutet! Primera partida: guanya l’Aleix amb un resultat força ajustat: 94 a 95. La qüestió és que al fer la segona partida, l’Aleix fa la millor que ha fet en la seva vida (181 punts!). Agosarat, abusant, impressionant... una falta de respecte vers la meva persona (que faig la pitjor partida possible). 





Després de la fantàstica partida de l’Aleix tornem cap al càmping on acabem de passar la tarda deixant caure les 4 gotes que justifiquen l’aiguat que havia de caure. Fem la melmelada i unes llenties que ens porten a estar unes dues hores a la sala de cuinar del càmping apalancats amb les cadires, llibre i candy.

No comments: