Tuesday, July 15, 2014

Es comença a obrir la veda d'encadenaments!

12 de juliol:

Durant la nit no ha plogut, bon senyal! Ens llevem i el dia està gris, però s’anirà obrint amb el pas de les hores.

Avui escalem a un nou sector, que trobem a la primera, molt a prop de Marientaler (sector conegut i escalat en ocasions anteriors). El petit sector es diu Neue Heimat i té dues parets molt petites, ambdues de no més de 10m. La via més dura del sector és un 7b+, però havent vist com eren les altres vies, potser és més dura. Hem escalat a la paret de dalt, on només hi ha 4 vies. Hem escalfat a Safety First (6a+), via que he hagut de fer-li un segon intent per treure el pas de la reunió.

Després l’Aleix fa a vista la Fair Value (6c), una bona via a bloc que he aconseguit fer al segon intent. Una molt bona via a bloc de 8m però que dóna possibilitat de fer els passos de diferents maneres.

Georgina a Fair Value (6c)

L’Aleix s’ha barallat amb Paradiesche Zeiten (en principi 7a+, però que regradua amb 7b+). Abandonem el sector sense més encadenaments i decidim anar cap al Sektor Subway, a Bärenschluchtwände, és a dir, al càmping. L’Aleix ha provat un possible projecte: Fit for Fun (7c).


Fa sol, aquesta tarda toca sessió de perruqueria i ajudar a muntar l’avancé als nous veïns (que només estan aquí per una nit).


Encara és d’hora per anar a dormir, i després de sopar fem uns riures tot jugant a la petanca i en acabat seiem a la fresca a veure la gentada que hi ha al càmping. És cap de setmana!



No comments: