Tuesday, July 15, 2014

Escalem al càmping: Ringelerwand

11 de juliol:

El dia es lleva amb sol! Esmorzem, feines de la caravana, decidir sector, agafar motxilles i som-hi! Anem caminant al sector, està al mateix càmping, a 5 minuts caminant. El sector es diu Ringelerwand, a la part dreta (Mittlere Wand) un seguit de vies d’entre 6c+ i 8b molt bloqueres de 18m, i a l’esquerra (Linke Wand) un bombo de 8m amb vies amb graus superiors al 7c+.

Escalfem amb la Neuer Weg (6a), una via molt curta de molt bon canto. Després intento muntar Kleines Arschloch (6c+) que comparteix reunió amb Eye of the tiger (7c+), via que posteriorment provarà l’Aleix. El 6c+ em queda mig descartat per la llargada dels passos de l’arribada a la reunió i el bloc previ. I el 7c+, queda en stand by fins que no s’assequi bé la paret.

Després, l’Aleix prova a vista Dejavué (7a) però cau amb la reunió literalment als morros i sense poder-la xapar. El second go no es deixa escapar! Jo també l’he provat, i m’ha sortit la placa d’entrada que deurà sortir 6b i m’he penjat al bombo final (massa desplom). Per fer alguna cosa més m’he penjat a Alter Weg (6a+), però ha quedat totalment descartada per la distància excessiva entre assegurances.

Aleix a Dejavué (7a)


Georgina a la Dejavué (7a)

Ja per acabar el dia, l’Aleix ha volgut provar Sidewinder (7c+) a la paret contigua a la que hem escalat tot el dia. Una via massa explosiva d’inici que també ha quedat descartada.

Cap a les 4 hem tornat cap a la caravana, dutxa i a fer la ruta pels llocs on havíem sigut habituals un parell d’anys enrere. Hem tornat a Obertrubach, la botiga del Julio ja no hi és però la senyora que saludàvem quan anàvem a córrer, sí! Hem anat a veure la Martha, però no hi era, així que hem utilitzar l’ordinador per enviar un mail a la família i hem anat cap a la nostra zona recreativa: el LIDL i el Getrunke Market. Just sortint ha començat a llampegar i hem corregut cap al càmping patint per no trobar la caravana inundada, doncs havíem deixat les finestres obertes per ventilar la calorada que hi havia dins (30 graus) després de tot el dia de sol.

Arribats a la caravana, sense pluja (però que després ha resultat un xàfec de tarda), hem tancat la paradeta i a sopar, que ens ho mereixem! Una estona de relax abans d’anar a dormir, demà més i millor!




No comments: