Saturday, May 17, 2014

Roger Crespo encadena 8c!! Cargolaire i Falsia; escalada entre setmana

Aprofitem els dies llargs per anar a escalar després de treballar. La Falsia i El Cargolaire (Calders) són els sectors escollits.




Georgina a La Falsia


La primera setmana amb Roger Crespo, Gaspar, Carles M., Pol i un amic seu (productora Tokats de l'Ala). Volen filmar alguna via. La sorpresa (o no tant sorpresa coneixent en Roger) ve quan en Crespo encadena el seu projecte Benvinguts a la Realitat 8c. Aquesta via va ser encadenada fa uns anys per en Ramonet i posteriorment per en Pol Roca. Es tracta d'una intensa via desplomada sobre pinces i regletes de mal agafar; una joia del bloc. Primer 8c pel bou del Piri! Moltíssimes felicitats ;)

Enhorabona Roger!!! Gran pic de forma després de la lesió al dit!

En Gaspar, el mateix dia, encadena Okupa 8a. Enhorabona bou!


Gaspar també on fire. Quina és la poció dels Piriclimbers? Blocccc

La veritat és que el Piri està a tope. Molt de bloc hivernal que ha donat els seus fruits.

Una setmana més tard, també al Cargolaire, en Roger Crespo encadena Punció seca 8b. Una via molt maca, segons comenta en Roger, sobre preses minúscules i roms d'adherència amb un pas llarg. Aquell mateix dia l'Aleix es fa amb El pispa 7c al 2ndgo.


Roger encadena al Cargolaire 8c i 8c en una setmana

La Falsia també és destinació de visita de tardes. Allí hi anem amb en Ruben, que encadena Atxanta't tancat 8a; enhorabona!! Segons comenta, més suau que Ments tancades 8a. L'Aleix prova la Ments tancades però sense aconseguir encadenar. Sí que encadena un nou 7a+ al 2ndgo. 




Al mateix sector la Georgina es fa amb la Dreta de la dreta de cony quin cony 6b+ a vista! I també encadena Dreta de la cony quin cony, un altre 6b+.
 Georgina escalfant a la Falsia amb en Guim




Aprofitem també per felicitar a la Cèlia pel seu encadenament a Calders de la De la terra 7b. Una via bloquera amb un pas ben dur de bidit. Piri power!!



No comments: