Thursday, July 04, 2013

Ja estem a Cuzco!

Dia 2 de juliol:

 Després de fer escala a Londres i NY hem arribat a Lima. Les escales les podríem classificar de perfectes ja que en cap d'elles hem hagut d'esperar més de 30 minuts ni tampoc hem hagut de córrer...

 Hem fet nit a l'avió,  amb la qual cosa hem arribat a Lima sent dia 3 de juliol...




Dia 3 de juliol:

 Després de dormir unes 5 horetes entre NY i Lima ens hem llevat desubicatsiamb gana... teníem la idea clara d'anar directes a buscar un vol cap a Cuzco.

 Així que hem soortit de l'avió ens hem adonat que ens faltava alguna cosa: la guia de Perú. Hem tornat a entrar a l'avió, però res... la guia havia desaparegut. Era la segona guia de perú estraviada ...un desastre!
 Sense guia, hem anat a buscrmaletes i després el vol cap a Cuzco. Ens n'hem sortit prou bé: 220 euros tots dos. Teníem el temps just d'embarcar i poc més. Dit i fet!!

 Quan estàvem esperant perquè ens cridessin a l'avió, hem sentit: miss. Serven acuda al mostrador. Ai mare! Resulta que ens teníen els petates a duanes retinguts perquè hi havia càrregues de gas. La Georgina ha hagut d'anar a treure-les... i com a les pel.lícules: en una taula els dos petates i 6 tios fotent presió: tiene 4 minutos para sacar las cargas que seran desechadas...

 En fi, càrregues desechadas i Georgina corent per l'aeroport per no perdre l'avió! Finalment hem agafat l'avió cap a Cuzco, i després taxi I en busca dela calle del inca, el de més amunt de la ciutat... tot buscant l'hostal sur andino. Després d'una hora caminant am 25kg cadascú hemtrobat l'hostatgeria, una caseta blanca molt coquetona on ens han rebut molt amablement.

 Un cop instal.lats i amb  la gana feta, hem anat a dinar una paella de menú prop de la plaza de armas, al centre dela ciutat.

 Havent dinat, hem buscat la guia i l'hem pogut tornar a comprar. Ens faltaven les càrregues... doncs a buscar-ne una. Després ens hem anat a fer un mate de coca i a buscar bossetes per fer-nos-en al vespre abans d'anar a dormir per estrenar  el gas i prevenir el mal d'alçada... que a 3330m es comença a notar mal de cap!


Són les  7, després del mate de coca.... a dormir!!!

No comments: