Thursday, July 04, 2013

Cuzco: com cansa fer turisme!


Avui, dia 4 de juliol, a les 7 ja estàvem desperts després de dormir 12 hores. Hem vist sortir el sol a Cuzco, ens hem fet un mate de coca, magdalena de xocolata i comencem el dia! Hem esmorzat a un forn granja una napolitana de xocolata, un rollet amb panses, una empanada de formatge i un suquet per tirar avall!


Comencem el dia Lonely Planet: hem seguit la ruta d'uns 10 km per Cuzco passant per placetes, la boqueria d'aquí, i hem acabat a les ruïnes de Sacsaywamán (on hem entrat de manera, diguem curiosa, però gratuïta ...). Amb tot això hem fet un sandvitx de formatge per agafar energia i allargar el dinar.
A la una tornàvem a ser a l'hotel per fer un bon canvi d'habitació. Dutxa d'aigua més o menys calenta i a dinar en horari d'estiu (4 de la tarda) en un vegetarià molt bo!

Ja hem fet plans pels propers dies: demà agafarem un bus fins a Ollantaitambo passant per Pisaq. Visitarem alguns temples inques de camí a les ruïnes per excel·lència: Machu Pichu. De cara dissabte ens recollirà una furgo a Ollantaitambo i anirem a dormir a Aguas Calientes, al peu del Machu Pichu. Diumenge ens llevarem a quarts de 5 i pujarem a veure sortir el sol des de les ruïnes inques. El mateix diumenge tornarem a dormir a Cuzco per última nit i ja començarem el trajecte cap a La Paz passant per Puno i Copacabana.


 


.


No comments: