Tuesday, July 02, 2013

ANDES 2013


Un any més, per aquestes dates, obrim un nou calaixet en forma de viatge ben lluny de la nostra estimada Catalunya. Ho fem per apropar-nos a d'altres muntanyes, que de ben segur ens amaguen un munt de vivències que ens marcaran.

Enguany hem escollit la serralada dels Andes. És el primer cop que hi anem plegats, la Georgina i l'Aleix. Ella ja va visitar-la fa uns anys... i ell serà el cinquè cop que es deixa captivar per la bellesa d'aquesta serralada. Enrere queden viatges amb la familia, els amics, expedicions més o menys planificades i un munt de cims que ja són un punt més dels nostres camins.

Quin és el nostre pla? Doncs la intenció és visitar el cor de la cordillera andina. La regió on s'apleguen la major concentració de muntanyes. Això és la vasta regió integrada pels països de Perú, Bolivia i nord de Xile.


Començarem pel Perú, dirigint-nos cap a Cuzco per visitar el Machu Pichu i continuar cap a Bolivia via el llac Titicaca. Allí haurem d'anar traçant un camí que de moment sols són idees en els nostres caps. Després ens espera Xile, país on hi ha alguns dels volcans i cims més austers del planeta, que s'eleven de les planes desèrtiques fins als sis mil metres.

Anirem actualitzant el blog tan sovint com puguem.

Una abraçada ben gran a tots els qui a través d'aquestes línies compartiu amb nosaltres el viatge.

1 comment:

Nuesa Literària said...

Sona molt bé. Anirem seguint la vostra expedició.