Saturday, July 07, 2012

Visitant nous sectors

Ahir Divendres vam decidir buscar un sector proper al camping que tenia molt bona pinta. Es tracta del sector Endorama. Un sector desplomat de forats amb unes deu vies de 6b+ a 8c.

Despres de passejar-nos una estona pels camps i boscos arribem a Endorama. Te molt bona pinta! Un bombo ple de forats magnesiats denoten que esta forsa frequentat... Pel mig del bombo hi ha un 7c+ i un 8a molt recomanats. Caldra guanyar forsa de dits per poder probar-los. Aquestes vies entren conjuntament per un 7a+. L'entrada es molt a bloc.

La Georgina encadena al 2ndgo "Rechts vom Moos", un 6b+ bloquero. Tambe prova "Papa hat's gebohrt" 6c+, encara mes a bloc. De fet, es tracta d'una via que concentra la dificultat en 3 metres. Durilla.

L'Aleix fa a vista les dues anteriors i "Dauermauer" 7a+ al 2ndgo, l'entrada al bombo del 8a. Una via tambe molt rabiosa i dura.

Com que l'endema Dissabte descansarem, decidim anar a rematar el dia a Stadelhofener Dunkelkammer, el sector que vam visitar l'altre dia.

Alli la Georgina munta "Dax Fall" 6b caient a vista amb la reunio a la cara. Llastima!! L'encadena al segon intent.

L'Aleix deixa muntada la "Muskulus" que es la via per on acaba el seu projecte "Muskelprotz" 7c.

Arriba una familia i comencen a fer bloc. Es un bon sector per anar amb crashpad, doncs els peus de vies s'uneixen en bulder.

Al segon intent del dia l'Aleix aconssegueix encadenar "Muskelprotz". Una via de resistencia i molt desplomada. Bona via!


Avui Dissabte visitem el nostre amic del Franken, en Karl. Anirem a sopar amb ell i la seva dona. Resting day (dia de descans).

2 comments:

pep roig said...

som aqui, com va tot?.

bon dia.

pep.

Aleix said...

Molt be!! Avui ja ha comensat a baixar la temperatura i sembla que s'escalara millor :)

Petons!