Friday, July 06, 2012

FRANKEN: intal.lats com si estiguessim a casa nostra!

Ara ja si que portem uns dies aqui i comencem a notar-nos com si estiguessim a casa...

Escalar, molt, pero les recuperacions ja sabem que son importants, i per aixo ja hem fet la nostra primera sessio nocturna de barbacoa:


Com deiem, per poder escalar amb forsa hem d'anar respectant els descansos, es per aixo que ahir vam anar a veure el museu d'Audi a Ingolstadt. Havia estat tota la nit plovent, i la previsio no era bona, i aprofitant que ja portavem tres dies seguits escalant vam anar a veure si ens regalaven un A3!!!

La veritat es que va ser una jornada molt interessant tot i la calorada que va fer a la capital de l'imperi dels cotxes (33°C).

Vam entrar al museu de gratix (normalment val uns 2 o 3 euros) perque resulta que tenien un tinglado muntat (el cap de setmana hi fan un concert) per disculpar les molesties.

A la tarda vam anar a Weissenstein, altrament conegut com el bolet o la roca blanca (traduccio literal), ja que era l'unic sector amb alguna possibilitat de ser escalat despres de tot el dia de pluja.

Molta gent i molta calor ens va fer tornar a casa amb pocs intents a les vies.Avui la previsio del temps es mes bona, anirem en busca de sectors nous!!!

No comments: