Wednesday, July 04, 2012

FRANKENJURA 2012



Un any mes enfilem cami cap al nord direccio la bavaria alemana. Objectiu: Franken! Una extensa zona d'escalada que ja vam visitar l'any passat durant mes de sis setmanes.


Diumenge 1 de Juliol vam arribar a l'aparcament de la Fight Gravity despres de 18h de viatge i 1500km des de Vilassar... Sort del temps ennuvolat que va mantenir una temperatura agradable durant tot el viatge.

Els dos primers dies d'escalada han estat una presa de contacte.

Dilluns 2-7-12 vam visitar un nou sector prop del camping, Stadelhofener Dunkelkommer, on la Georgina va fer el seu primer 6b a vista, "Zuck Net". Tambe feia el mateix dia un 6a+ a vista i un 6b al 2ndgo. Felicitats crack! L'Aleix feia al mateix sector un 7a a vista "Power Play". Tambe va provar un 7c de megapila "Muskelprotz", que comensa amb una travessia i acaba amb la via "Muskulus" 6b+.

Dimarts 3-7-12 provem sort en un nou sector prop de Loch, mes enlla de Neuhaus. Les xapes a casa dios! Molt mal assegurat, perillos! Hi esmorzem i marxem cap a Marientaler, sector tambe amb alguns "alejes" pero mes agradable en general. Alli la Georgina encadena "Melody und Rithmus" un exigent 6b, 6b+ a qualsevol altra escola. Es una via molt mantinguda amb passos tensos arribant a la reunio. Tres xapes en 12 metres. L'Aleix, per la seva banda, i despres d'escalafar amb la via de la Georgina, encadena "Tyson" 7c al 2ndgo.

Esta fent forsa bon temps: sol pel mati i el ruixadet de rigor per les tardes... El camping gairebe buit. La Martha hi ha fet millores: nous wc's i dutxes! Tot un luxe!!

Avui, Dimecres 4-7-12, la Georgina descansa. Anirem cap a Holzgahuer, a veure com esta la roca pel nord... L´Eau Rage ens espera!

No comments: