Wednesday, July 11, 2012

FRANKEN: uns dies mes per aqui!

Despres d'uns dies escalant avui ja toca un descans! Us farem un resum del que hem fet aquests dies:

9/7/2012
Vam visitar un nou sectou: Östliche Barnfelswand, molt a prop del campig ( a Barnfels). Alla vam estar provant vies duretes: l'Aleix va encadenar al segon pegue un 7b forsa rabios (Enjoy the Show) -MOLTES FELICITATS!!!- i despres va estar amb la Armed Response (8a), li va fer un parell de pegues per anar-la estudiant... Un bon projecte!






La Georgina es va barallar amb un 6c molt a bloc (Zonenrandgebiet), pero va aconseguir treure-li tots els passos. Deixem el sector per quan tornem a recuperar les pells i els dits per fotre-li a muerte!



A la tarda ens vam trobar al Marc i la Marina, i vam quedar per compartir el dia seguent.



10/7/2012
Despres d'un mati de volei, lectura, bogada i tranquilitat, cap a la una vam apareixer al sector Hintere Stadelhofener Wände, tambe forsa proper al camping. Es tracta d'un sector amb un grau forsa assequible (maxim 6c).

Va ser un dia de rebentar-se muscularment tenint en compte que l'endema tocava descans.
L#Aleix va escalar a vista una pila de vies: Elliweg (6a), Strahlentod (6b+), Bobek (6b), Woodcocks in Time (6c), Kosmonautenkomplott (6b) i alguna altra combinacio de vies que li vam donar 6c/6c+. Al mateix temps, la Georgina va encadenar Elliweg (6a) i Zu Spät (6a+) a vista, i va caure anant a la reunio (OS) a Kosmonautenkomplott (6b). Tampoc la va poder encadenar al segon intent per pila... haviem arribat al limit!!!
A la tarda vam anar a veure en Karl per comprar can per fer la barbacoa amb els col.legues catalans amb els qui haviem compartit el dia d'escalada. A mes de convidar-nos a cireres (increiblement bones) ens va donar carn per un regiment... pero evidentment no la llensarem, perque es bonissima!!!!


El dia va concloure amb un sopar amb molt bona companyia i un tenderete gitano davant la caravana... Aixo es Franken, AIXO SON VACANCES!!!

No comments: